Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перші враження від Maserati MC20

Італійська компанія Maserati нарешті провела презентацію серійного екземпляра нового купе під назвою MC20. Новачок складе серйозну конкуренцію різним моделям Ferrari, McLaren, Aston Martin, Lamborghini та Porsche. Модель MC20 відрізняється від попередників більш спортивним норовом та технологічністю гіперкарів, при цьому вартість базової версії нового суперкару стартуватиме з 210 тисяч євро. Схожі за характеристиками конкуренти коштують трохи дорожче, тому у італійського купе є всі шанси втриматись у когорті ексклюзивних суперкарів сучасності.

На відміну від Ferrari F8 Tributo кузов якої вироблено з алюмінію, розробники Maserati MC20 використали вуглеволокно, яке має меншу вагу та міцніше за алюміній. Жорсткіший кузов MC20 здатен витримувати більші навантаження під час їзди на швидкостях за 300 км/год. Крім цього в майбутньому на купе від Maserati буде встановлюватись електричний мотор. А поки що під капот новачка потрапив високопродуктивний 6-циліндровий бензиновий турбодвигун об’ємом 3 літри з технологіями Формули1. В основі двигуна італійської компанії лежить технологія Maserati Twin Combustion, яка діє поряд із звичайними свічками запалювання та підвищує силу згорання палива над поршнями. В результаті цього потужність двигуна складає 620 к.с. та 730 Нм крутного моменту. При цьому вага купе дорівнює 1475 кг, що на 200-300 кг менше ніж у конкурентів. Розгін з 0 до 100 км/год триває біля 2,9 секунд. Такий результат є феноменальним з урахуванням того що автомобіль є задньоприводним. Максимальна швидкість Maserati MC20 перевищує 300 км/год.

Зовнішність нового MC20 відповідає всім канонам дизайну, який здатні продемонструвати італійські дизайнери. Купе має чудові пропорції а двері виконані в стилі «крила чайки» виглядають особливо привабливо.

Зі слів перших пілотів, які випробували ходові якості нового Maserati, він має чіткий руль та стійкість на високих швидкостях. Технічні характеристики купе дозволяють йому увійти до когорти гіперкарів, які виїжджають з трьох секунд.  

Інтер’єр Maserati MC20 має власний стиль та дизайн несхожий на інших виробників. Якість матеріалів оздоблення салону купе знаходиться на дуже високому рівні. Головні акценти в інтер’єрі зроблено на спортивні елементи та ергономічність органів керування автомобілем. Автомобіль оснащений клімат-контролем та цифровою панеллю приладів. Керування функціями зосереджено на інформаційно-розважальній системі з сенсорним екраном.

Новачок привертає увагу як на дорозі так і у статичному вигляді на парковці біля бізнес-центру або ресторану. Потенційні клієнти зможуть насолоджуватись купе як на треку так і у повсякденному житті, тому італійці панують покращити рівень продажів марки та відновити репутацію ексклюзивних спортивних автомобілів преміум класу…

 

18.05.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перші враження від Maserati MC20

Політика конфіденційності